Home / Ebooki
EBOOKI
Lodziarstwo daje Ci wiele możliwości, wystarczy je tylko odkryć. Dzięki moim e-bookom zdobędziesz niezbędne umiejętności, by z powodzeniem tworzyć lody.
Produkowanie naturalnych lodów to sztuka, która wymaga wiedzy, umiejętności i pasji – tylko wtedy możesz osiągnąć idealny smak i jakość, które zachwycą Twoich klientów.
Moje e-booki stworzone zostały na podstawie wiedzy, którą zdobywałem przez lata. Zebrałem w nich najważniejsze informacje, tajniki i przepisy, by tworzenie naturalnych lodów było czystą przyjemnością
-
Receptura Cukier inwertowany
29.00zł Dodaj do koszyka -
Receptura Lody intensywna biała czekolada
350.00zł Dodaj do koszyka -
Receptura Lody intensywna biała czekolada i variegatto malinowym
600.00zł520.00zł Dodaj do koszyka -
Receptura Lody ryżowe typu „Berliso” na bazie mlecznej
250.00zł Dodaj do koszyka -
Receptura Lody ryżowe typu „Berliso” na bazie mlecznej z variegatto truskawkowym
500.00zł450.00zł Dodaj do koszyka -
Receptura Sorbet „Sapieszki” marchewka, banan, malina
350.00zł Dodaj do koszyka -
Receptura Variegatto malinowe
250.00zł Dodaj do koszyka -
Receptura Variegatto truskawkowe
250.00zł Dodaj do koszyka -
Sorbet Aperol Spritz
600.00zł Dodaj do koszyka


Dodatkowo otrzymasz możliwość poznania tajników rynku lodów. Zobrazuję Ci korzystne strategie biznesowe, które pomogą Ci w prowadzeniu własnego biznesu lodziarskiego.
Jeśli chcesz rozpocząć swoją przygodę z wytwarzaniem lodów komercyjnie, to nasze e-booki i szkolenia lodziarskie są doskonałym wyborem. Sprawdź, jak wiele zmieni się w Twoim biznesie.
Dostępne w moim sklepie e-booki dotyczące wytwarzania naturalnych lodów oferują kompleksowe szkolenie lodziarskie, które pozwoli Ci na wytwarzanie lodów komercyjnie. Dzięki nim zdobędziesz pełną wiedzę na temat produkcji lodów, włącznie z wskazówkami dotyczącymi wyboru składników, technik produkcji i przechowywania.