EBOOKI

Lodziarstwo daje Ci wiele możliwości, wystarczy je tylko odkryć. Dzięki moim e-bookom zdobędziesz niezbędne umiejętności, by z powodzeniem tworzyć lody.

Produkowanie naturalnych lodów to sztuka, która wymaga wiedzy, umiejętności i pasji – tylko wtedy możesz osiągnąć idealny smak i jakość, które zachwycą Twoich klientów.
Moje e-booki stworzone zostały na podstawie wiedzy, którą zdobywałem przez lata. Zebrałem w nich najważniejsze informacje, tajniki i przepisy, by tworzenie naturalnych lodów było czystą przyjemnością

Książka Lody naturalnie

Sorbet Aperol Spritz

Receptura Cukier inwertowany

Receptura Lody intensywna biała czekolada i variegatto malinowym

520.00

Receptura Lody ryżowe typu „Berliso” na bazie mlecznej z variegatto truskawkowym

450.00

Receptura Variegatto malinowe

Produkcja lodów rzemieślniczych
Dodatkowo otrzymasz możliwość poznania tajników rynku lodów. Zobrazuję Ci korzystne strategie biznesowe, które pomogą Ci w prowadzeniu własnego biznesu lodziarskiego. Jeśli chcesz rozpocząć swoją przygodę z wytwarzaniem lodów komercyjnie, to nasze e-booki i szkolenia lodziarskie są doskonałym wyborem. Sprawdź, jak wiele zmieni się w Twoim biznesie.
Manufaktura lodów prawdziwych
Dostępne w moim sklepie e-booki dotyczące wytwarzania naturalnych lodów oferują kompleksowe szkolenie lodziarskie, które pozwoli Ci na wytwarzanie lodów komercyjnie. Dzięki nim zdobędziesz pełną wiedzę na temat produkcji lodów, włącznie z wskazówkami dotyczącymi wyboru składników, technik produkcji i przechowywania.