Doskonale wiem, jak ciężko zdobyć rzetelną i wartościową wiedzę w temacie lodów rzemieślniczych, dlatego założyłem
Szymon Sapieha - Lody naturalnie
Raport- lody rzemieślnicze w Polsce
Według raportu „Lód, Desery Mrożone i Sorbety – Rynek w Polsce” opublikowanego przez firmę badawczą
Lody okiem Szymona- Czy ser pasuje do lodów? Receptura!
Niezmiennie dużą popularnością cieszą się lody z użyciem różnego rodzaju serów białych. Smaki lodów oparte
Lody okiem Szymona- Stabilizatory do lodów.
Stabilizatory do lodów są produktami bardzo powszechnymi we współczesnym rzemiośle. Niektóre z nich składają się
Lody okiem Szymona Nowy (trudny) rok.
2022 rok będzie trudny dla wszystkich przedsiębiorców. Sporym obciążeniem z pewnością okażą się nowe daniny
Produkcja lodów lajkonik z tomkiem korfelem
Wspólnie z Tomkiem rozmawiamy o tradycyjnym krakowskim pieczywie bajglach i obwarzankach, o tym jak to
Lody okiem Szymona Nietuzinkowe smaki lodów.
W temacie lodów rzemieślniczych zdecydowanie nie wieje nudą. Producenci prześcigają się w propozycjach coraz ciekawszych
Produkcja lodów czekoladowych z Aurorą z „Blog czekolady”
Wspólnie z Aurorą porozmawiamy co znajdziecie na Blogu Czekolady, jak degustować czekoladę, oraz jak łączyć
Lody okiem Szymona Kwiaty, zioła i przyprawy w lodach.
Zamiast dokładać do witryny kolejne egzotyczne smaki lodów, wystarczy te dobrze znane nieco urozmaicić. Pomocne
Żurawina błotna z kefirem czyli BOMBA PROZDROWOTNA W FORMIE LODÓW
Wszystkim żurawina kojarzy się przynajmniej odrobinę ze zdrowiem. Często jest mylona z borówką leśną, a